AKTUELLT

Här kommmer aktuella händelser om kurser, kenneln mm att läggas upp…

Silvergruvans Kennel

Klyftamon Svarteåne-Dråg
540 16 Timmersdala

Telefon: 0702-009659
Epost: ullabritt@silvergruvans.se

Valpinformation

Är ni intresserade av valp från Silvergruvans Kennel är ni alltid välkomna och hälsa på mig och mina hundar. Vara med vid träningar titta på andra avkommor som tränar och naturligtvis besöka valparna från 4 veckors ålder.

Alla valpköpare har möjlighet att komma till Silvergruvans Kennel och träna tillsammans med mig. Jag hjälper till med så mycket jag kan. Ni kan även lämna Era hundar här för träning.

Jag har även inackordering så naturligtvis är hundarna välkomna hit för inackordering när Ni åker på semester eller behöver vara lediga.

Min önskan som uppfödare är att alltid finnas tillhands för frågor och träning, all den hjälp jag har möjlighet att ge er med den nya familjemedlemmen.

Som uppfödare är det också roligt att höra från Er, både när det går bra och när det är problem. Ett problem blir alltid lättare när man har pratat med någon eller när man fått några råd. Hör alltid av Er.

Skulle det mot förmodan inte fungera så köper jag alltid tillbaka valpen, orsaken har ingen betydelse. Naturligtvis så har jag SKK regler och deras kontrakt.

Valparna levereras vid 8 veckors ålder, avmaskade, vet besiktigade, chipmärkta och vaccinerade. Avmaskningen sköter jag från 2 ½ veckas ålder och en gång i veckan fram till leverans. Med valpleveransen följer några kilo valpfoder och lite annat som kan vara bra att ha, liten valpdummy, lämpligt koppel mm.

För labradorvalparna följer ett medlemskap i rasklubben under ett år.